Autoalan palveluja jo vuodesta 1973. Soita meille: 03 3352 613.

Työkalut kattavasta valikoimasta

Työkaluvalikoimamme on erittäin kattava ja tarjoamme työkaluja moneen eri urakkaan.

Työkalut tunnetuimmilta valmistajilta

Valikoimamme on laaja ja sisältää maailmanlaajuisestikin tunnettujen valmistajien merkkejä sekä suomalaista laatua.

FLUKE

Fluke on kansainvälinen elektronisten mittauslaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja. Vuodesta 1984 Fluke on tunnettu kestävien tuotteiden valmistajana. Fluken tuotevalikoima kattaa teollisuuden elektroniikan, kunnossapitoon tarvittavan elektroniikan ja tarkkuusmittaukseen ja laadunvalvontaan käytettävän tekniikan.

Lue lisää Fluken sivuilta.

Työkalu Ässä

Tehokkaat työkalut kaikkiin arjen askareisiin.

Loctite

Loctite on teollisten liimojen ja tiivisteiden erikoisosaaja. Loctite tarjoaa työkalut erilaisiin liimaus-, tiivistys- ja pintakäsittelyratkaisuihin.

Lue lisää Loctiten sivuilta.

Kress

Kressin sähkötyökalut edustavat saksalaista osaamista parhaimmillaan.

Lue lisää Kressin sivuilta (englanti, saksa)

Wera

Wera on suuri käsikäyttöisten työkalujen valmistaja. Weran tuotteisiin kuuluvat mm. ruuvimeisselit. Wera on vuonna 1939 perustettu saksalainen, 650 henkilöä työllistävä työkalujen erikoisyritys.

Lue lisää Weran sivuilta (englanti).

Fiskars

Fiskarsin laajasta valikoimasta löytyvät työkalut niin ulkotöihin kuin kodin sisätöihin ja askarteluun. Fiskarsin työvälineiden katekoria kattaa laajalti kaikki elämän osa-alueet ja monelle meistä Fiskarsin musta-oranssi väritys on tuttu jo lapsuudesta saakka. Yrityksenä suomalaisen Fiskarsin historia ulottuu vuoteen 1649 ja se on Suomen vanhin yritys.

Lue lisää Fiskarsin sivuilta.

3M

3M on iso yritys, joka on perehtynyt useaan eri alaan. 3M tuottaa teknologioita maailmanlaajuisesti useille markkinoille. 3M:n tuotevalikoimaan mahtuvat niin heijastavat kalvot, elektroniset tuotteet, ajoneuvoteollisuuden tuotteet kuin toimiston ja kodinkin tuotteet ja työkalut.

Lue lisää 3M:n sivuilta.

Micatronic

Micatronic on kansainvälinen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat mm. koneet, polttimet, lisävarusteet, hitsaustarvikkeet ja hitsausturvallisuustuotteet.

Lue lisää Micatronicin sivuilta.

Knipex

Knipex valmistaa pihdit moneen eri käyttöön. Knipexin pihdit ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja. tuotevalikoimaan voit tutustua Knipexin sivuilla.

Lue lisää Knipexin sivuilta.

Kamasa-Tools

Kun kädessäsi on laadukas työkalu, tunnet sen kyllä. Kamasa Tools panostaa ergonomiaan ja Kamasa Toolsin työkaluilla on ilo työskennellä. Tuotevalikoimaan kuuluvat monenlaiset pihdit, ruuvaus- ja vääntötyökalut, korjaamovastusteet, hylsytyökalut ja paljon muuta.

Lue lisää Kamasa Toolsin sivuilta.

Lisätietoja myös täältä.

Kukko

Kukko on saksalainen yritys, joka valmistaa työvälineitä raskaalle kalustolle ja teollisuudelle.

Lue lisää Kukkon kotisivuilta (englanti).