Autoalan palveluja jo vuodesta 1973. Soita meille: 03 3352 613.

Traktorin varaosat ja autojen varaosat

Myymme traktorin varaosat ja autojen varaosat laajasta valikoimastamme. Jopa 300 000 varaosan varastosta löydämme varmasti tarvitsemasi.

Traktorin varaosat

Traktorin varaosavalikoima sisältää useamman suuren ja luotettavan valmistajan varaosia. Traktorin varaosia liikkeessämme seuraavilta merkeiltä.

ESSO

Esso on Exxon Mobil Corporationin omistama merkki. Tuotevalikoima edustaa maailman suurimman yrityksen osaamista ja laatua. Yhtiö on sitoutunut tuottamaan asiakkaidensa tarpeita täyttäviä tuotteita, unohtamatta vastuuta ympäristöstään. Exxon Mobil Corporation on sitoutunut parantamaan elinoloja ympäri maailmaa tukemalla talouskasvua. Lue lisää.

LongLife

Laadukas varaosamerkki. LongLife on kansainvälisesti tunnettu traktorien varaosien valmistaja.

Benzi & Di Terlizzi

Benzi & Di Terlizzi on italialainen traktoreiden varaosiin erikoistunut yritys. Tämä vuonna 1955 perustettu yritys on erikoistunut maataloustuotteiden valmistukseen. Maailmanvalloituksen yritys aloitti jo 70-luvulla. Laadukkaisiin tuotteisiin erikoistunut yritys on siis jo vuosikymmenien ajan ymmärtänyt pohjoisen haastavia olosuhteita. Lue lisää Benzi & Di Terlizzin kotisivuilta.

Exide

Exiden valikoimiin kuuluvat teollisuus- ja käynnistysakut. Tämä maailman suurimpiin lyijyakkujen valmistajiin lukeutuva yritys on saanut mainetta tuotteidensa luotettavuudesta ja tuotekehityksestä. Toimintaa yrityksellä on yli 80 maassa. Lue lisää Exidesta.

Auton varaosat

Auton varaosat kattavat suurimpien ja luotetuimpien valmistajien laadukkaat varaosat. Valikoimamme on laaja.

Autoglym

Autoglym on panostanut tuotekehitykseen huippulaboratorioissaan. Testauksen ja kokeilun kautta he ovat jalostaneet auton puhdistukseen laadukkaat aineet, niin sisä- kuin ulkotilojen huoltoon. Autoglym tekee myös paljon yhteistyötä autonvalmistajien ja kilpatallien kanssa parhaimpien tuotteiden kehittämiseen. Paven Auto Oy on Orivedellä Autokemin, eli Autoglym tuotteiden, jälleenmyyjä. Lue lisää Autoglymista.
Lue lisää Autokemista. 

DEFA

DEFA tuotteet takaavat onnistuneen päivän. Auton lämmittämiseen erikoistuneet tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja pitkäikäisiä. Lue lisää DEFAn sivuilta.
Lue lisää myös täältä.

Thule

Thule tarjoaa yksinkertaiset, helppokäyttöiset ja turvalliset tuotteet tavaroiden kuljetukseen autossa. Olemme Thulen jälleenmyyjä. Thulen tuotteet mahdollistavat mm. kanootin ja lankkujen kuljetuksen. Thulen tuotteet asennetaan auton katolle tai taakse. Lue lisää.

Walker

Walker on erikoistunut pakoputkiin. Walker tarjoaa pakoputket lähes jokaiseen automerkkiin. Muita Walkerin tuotteita ovat mm. etuputket, etuvaimentimet, katalysaattorit, takavaimentimet ja väliputket. Lue lisää Walkerin omilta sivuilta (englanniksi).
Lue lisää myös täältä (suomeksi). 

Mobil

Mobil tuottaa voiteluaineet ja öljyt moottoriajoneuvoihin. Mobil kuuluu exxon Mobil Corporatioon, joka on sitoutunut moottoriajoneuvojen omistajien tarpeiden täyttämiseen.
Lue lisää Mobilin kotisivuilta.
Lue lisää Exxon Mobil Corporationista.

Sachs

Sachs iskunvaimentimet ja kytkimet tulevat Euroopan johtajavalta valmistajalta. Eurooppalaisella laadulla valmistetut tuotteet edustavat uusinta innovaatiota, tekniikkaa ja tietotaitoa. Lue lisää. 

Sonax

Sonaxin kemikaalit ovat autonhoitoon tarkoitettuja erikoisaineita. Suuriin eurooppalaisiin kuuluva yritys panostaa erityisesti tuotteidensa testaukseen. Lue lisää. 

Gates

Gatesilta valikoimiimme kuuluvat mm. jakopäänosat. Gatesin valikoima on laaja ja kattaa lähes kaikki Suomessa esiintyvät henkilö- ja pakettiautot. Valikoimissa myös raskaankaluston kiila- ja moniurahihnoja. Lue lisää Gatesin kotisivuilta (englanniksi).
Lue lisää myös täältä.